Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klixe prodani sta objavite vjencanje babinih sinova i kcerki, a za sladoled samo naprijed i za nekih 3 min u wc
Nauka? Hehe ovo neki portal novinar lupio. Da napravi dobar clanak. Sve studije koje nemaju naucno potkrepljen dokaz se ne mogu uzeti za gotovo. Nidje veze. Sabite do something 😄
draganu dodiku, miloradu čoviću, bakiru izetbegoviću i svim njihovim glasačima ne bi pomogla ni dupla porcija sladoleda od sada pa do kraja života.
to za balkan ne vazi!
@Admin3Tenkre Bravo za komentar!
pravo dobra stvar
Ova informacija je nesto ozbiljnija za razliku odonog jupitreovog mjeseca.
Sladak je a nije med, hladan je a nije led ...😍
@SarahH tvrd a topi se ustima
@kajtaz ako misliš na ono što i ja mislim, stvarno si bezobrazan 😝
Sladoled se ne jede, vec se lize!
hahahahah
I droga i led i začini stimuliraju mozak i tijelo. Ali nije fazon gledat jednu korist isključivo. Sveukupno to je bolest. Samo ono što raste kao biljka može biti zdravo. Što bi reko Shelton "sendviči ne rastu na drvetu".
Uberii listove velebilja pa napravi sebi salatu kad je zdravo.
Šta klix objavljuje
https://zurnal.info/novost/19603/slavlje-na-dvoru-sebija-izetbegovic-je-nova-direktorica-univerzitetskog-klinickog-centra-sarajevo
E, u tom slucaju bi moj mozak vec trebao na usi i nos izlaziti ...