Porodična atmosfera
60

Promo / Iz Hotela Malak Regency poručuju: Uz ramazan, vi ste naš najdraži gost

Ramazan je prilika da očistimo svoju dušu. On je i mjesec prijateljstva, ljubavi, pomoći, milosti. Ramazan je mjesec kada za vrijeme iftara provodimo više vremena sa svojim najmilijima, sa porodicom, prijateljima, kolegama i onima koji su u potrebi.

Zato svi sa nestrpljenjem čekaju najdražeg gosta u svojim kućama i evo ga, došao je, i pokucao na vrata, lijepi mjesec ramazan.

"Pokucao je i na vrata Hotela Malak Regency, gdje našeg najdražeg gosta dočekujemo širom otvorenih vrata i još šire otvorenih srca. Zajedno sa Ramazanom, dočekujemo i naše goste, jer:

“Uz ramazan, vi ste naš najdraži gost!”

"A ezani ga mujezinski prate

I zvek posuđa s iftarskih sofara,

Krila mu zvijezde svojim trakom zlate

I plam kandilja sa vitih munara -

I tople molitve pobožno ga prate.", dio je pjesme “Ramazanska večer”, Muse Ćazima Ćatića, kojom pozivamo goste na iftar, pripremljen baš onako kako su to radili naši stari.", navode iz Hotela Malak Regency.

"Pripremili smo za vas poseban iftarski meni uz koji ćete vi, vaša porodica, prijatelji i poslovni partneri, imati priliku uživati u tradicionalnom bosanskom iftaru, uz istinske čari orijenta.

Za pripremu iftara zadužen je profesionalni tim kuhara, koji svaki obrok priprema sa posebnom pažnjom i ljubavi, a ono što ćete sigurno dobiti uz hranu i gostoprimstvo je: ljubazan i iskren osmijeh. Ubijeđeni smo da ćete se ponovo vratiti i da će Malak Regency postati Vaš drugi dom.", poručuju iz Hotela Malak Regency, i dalje navode: "Nudimo vam iftare u restoranu Gourmet, profinjenog ambijenta, koji će udovoljiti svim Vašim zahtjevima, od različitih promocija, poslovnih događaja, do porodičnih okupljanja ili vjenčanja."

Posebno mjesto za opuštanje i uživanje u zadivljujućem pogledu na sarajevske olimpijske planine pružit će vam restoran Bistro. Elegantan i relaksirajući, upotpunjen sofisticiranim menijem kreiranim da zadovolji i najzahtjevniji ukus, ovaj restoran pruža opuštenu atmosferu s pogledom na zelenu oazu Ilidže.

"Zato, podijelite Vaše posebne trenutke tokom mjeseca Ramazana sa porodicom i prijateljima u našim restoranima i počastite se najukusnijim iftarom, pripremljenim sa mnogo pažnje i ljubavi, a potom se prepustite čarima Istoka, uz miris i ukus omiljene kafe ili čaja u Cafeu Orient", stoji u saopćenju.

Rezervacije su obavezne, a grupni iftari dostupni su na upit. Osigurajte svoje mjesto za iftar putem e-mail adrese: [email protected] ili pozivom na broj: +387 61/217-652. Adresa: Hrasnička cesta bb, a za više informacija posjetite FB stranicu.