Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dobro su odobrali, Dzenita je najjace mjesto u gradu, svaki Sarajlija to zna.
Nije ovo grupa Hrvata ovo je grupa levata dje su Horde Zla da ovo dobro izdegenece gledaj im glavusa
Totalni anonimusu, nikad čuo za Dženitu. Što se ćevapa i sudžukica tiše, Petica je nedostižna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek vala nije Zeljo. Cevabdzinica Zeljo postao je pravi ciganluk. Ne idem vise tamo na cevape. Musterije vise nad glavom i cekaju da pojedem. Trpaju jedno do drugog ko sardine. Samo sto mi konobar nije zamotao ono sto mi je ostalo i natjerao me da ostatak jedem putem.
Pojma oni nemaju. Bog zna u kojoj nedodjiji su nasli ovu cevabdzinicu. Kao sto je jedan ovdje komentarisao - mora da je svinjsko meso ... Zmaj je vrh. Bio i ostao.
Fino. Došli iz Zagreba da ocijene ćevape. Mjerodavno nema šta. Sad treba očekivati ekipu iz Sarajeva da ode u Veneciju i ocijeni kakve pizze prave Italijani.
Eto neka vi ocijenjujete naš turizam
oj majko, kad ti hrvati daju gastro mišljenje o ćevapu. Čuj ocjenjivali i samun, a sve ćavabdžinice kod alagića uzimaju samune....
nije samun nego somun, nije alagić nego aljović.
Slažem se. Dženita je najbolja. I Petica je bila dobra ali u poslednje vrijeme toliko su se ufurale one koke što rade tamo. Uđeš prođe vječnost dok te usluži i kvalitet ćevapa je opao a cijene porasle.
E čuj Dženita,đe ta cevabdžinica bgt,da nije poslovna zona Vogošćaa,svasta,nikad cuo...
nadam se da cu uskoro naci neku Sarajku pa sa njom sve ovo provjeriti....
Pročitao sam cijeli originalni članak - po njima somun ne smije biti suh, treba da je namočen, ćevapi moraju biti masni, luk ne valja kako god, ne znaju hoće li kajmak ili jogurt, pa je čas pregusto i jedno i drugo, čas prerijetko. Totalno subjektivan doživljaj kroz cijeli članak; jedino ima smisla spominjanje higijene stola i (ne)ljubaznosti konobara. Možda je za njih bolje da se drže "kvartovskih ćevosa" sa svinjetinom, i svojih bureka sa zeljem.
Pa koliko to oni mogu cevapa pojesti, mashala...
Ma dobri su u bosni cevapi na svakom mjestu.U Beogradu nema nigdje dobrih.
Mislim da svaki grad ima svoj fazon sa ćevapima i svakome je njegov lokalni i najbolji. Kad dodjem u Sarajevo uvijek jedem kod Hodzica i super su ćevapi. U Zelju ne idem jer ne navijam za Zelju
Kod Đenite ima dobra ćorba, a nisam ni znao da služe čevape.
jesul ovi nasi kostitibni ilsu oridjinale hrvatski rvati
Pravi Hrvati, ovi nasi su katolici.
zeljo je postao lakdrija kao objekat i ponasanje a cevapi su ok...ali samo za ponjet :D o ukusima se svakako ne raspravlja a u sarajevu ima 20 kvalitetnih cevabdzinica
Misterija razrijesena. Fala im
to je sve isto