Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj janje pečeno baciti hahahaha
hahaha....
...ni ćevap ne bi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepravilno napisani latinski nazivi vrsta. 1) Ime vrste se ne piše velikim slovom tako da je pravilno Musca domestica; 2) Latinski nazivi se pišu italikom (obavezno); 3) Pored imena vrste piše se i ima autora, te godina opisa tako da je pravilno: U italiku Musca domestica Linnaeus, 1758... Da ne bude zabune, ovo se učilo u gimnazijama prije 30 godina - jadno nama obrazovanje danas.... A ima ovo i na Wikipediji.
Nedavno u U2 piceriji u Kosevo ulici ulazim kad muha taman polijece s onih komada pice za pultom........... Prodavacica prica li prica s kolegicom, ne obraca paznju na kupce, nekulturna...FUJ!
Fuj kakva je slika.Bljuc.
izgleda kao vanzemaljac !
mi smo šofere u ratu zvali guzne muhe..samo oko kuhinje vrte se.
Pa ko jos jede govna 🤣
Haha ne bi znali da nam vi niste rekli
@mimi1 bogami muhamed poslanik je govorio da treba potopiti muhu ako ti upadne u času ahhahhhahah
@Hipoteza I sta je smijesno tu? Naucno je dokazan taj hadis, da kada muha upadne u mlijekois sl., da muhu treba potopiti, jer na jednom krilu je otrov a na drugom protuotrov.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na vrh glave mi ovi naucnika, a sta ljetnom periodu kad jedes vani pa muha koliko hoces, sad bi trebao to bacit i biti gladan😆😆😆😆😆
kad ih ovako izbliza vidiš, pravo su simpa i zanimljive....
Pocrkale su već 😄
ne dirajte muhameda :))
U RS-u običaj je muhu ubiti i pojesti.
probaj otjerat muhe s lubenice