Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka roba ima svoga kupca
@bbb tako je bogatun ce otic kod njega na rucak a normalan covjek na drugo mjesto gdje je isti dorucak 5£ i veca porcija
A brate u pravu je ko hoce nek jede ko nece nek ide u pm.
Od ovih svih 24kitchen kuhara jedini koji valja je Rudolf. A ovaj lik je nevjerojatno arogantan i bezobrazan. Ima intervju sa Sofijom Vergarom i on kod kimmela ili je kod onog Conana, ma prostak da ga većeg nema... Doduše ko bi pored nje bio miran.
govnar!
Uporedi naš standard i GB, vidjet ćeš da kod nas ništa boja situacija nije. Ali zato, ne pravi se englez nego kupi i napravi kući, ali neće niko jbg. Onda udare po pekari :)
Ovo uopce nije skupo ako gledamo cijene zapada, jer se sjedenje i posluzivanje naplacuje. 6 Eura sam platio obicni doner bez sjedenja i posluzivanja, a pizza u Veneciji 20 Eura sa sj i posluzivanjem.
ne vozi oni unikatna auta od par miliona eura što je jeftin, vi ste mu to omogučili i navikli, to ti je isto ko u nas ćevapi 5-6 km na ćaršiji 8 KM, mi smo im to dali i kupovali.
Čojk ne prodaje doručak već svoje ime uz doručak, ko je gladan jesti će za 5 eura, a kome je Ramsey idol a pritom je gladan platiće 20 eura.
Gordon fucking Ramsay
Ima i u Bosni mjesta gdje je omlet 3 marke i 9 km.
Niko te ne tjera da kod Ramsay-a doruckujes. Lijepo ubijes jaja u tavu, kobasicu, grah i sve sto vec ide i eto, doruckuj. Sto ne mogu ovih, elitu bi da glume, ali daj kako na teku ili jeftino. Puno Sarajevo takvih.
Elitu nabijem na k**u
a nema ni suhog mesa ni kajmaka
Vidi sto kliks ne smije da navede da engleski dorucak sadrzi i pecenu slaninu - sve su naveli osim nje, ali slika koju su stavili ih demantuje 😂😂😂
Dobar dizajn para vrijedi.
Brate ti u Bosni za 20 e, možeš kupit ćevape da se najedeš i ti i cijela porodica (žena, eventualno 2 djece). Ovakav doručak bi u Bosni koštao oko 5 KM.
@rampage89 pa kod njih su plate velike. Cijena za ovo nije visoka. Ako je u BH 5 km ovakav dorucak onda u njih 20 funti nije puno. Ako vec poredis te stvari.
@rampage89 otidji i kod nas u neki od elitnih restorana, doruckuj, pa nam javi koliko kosta dorucak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ramize sto je puno puno je