Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nije jasno zašto bi vegetarijanci ili vegani željeli nešto što se zvove po nečem mesnom ili ima "mesni oblik"? nije ih niko tjerao da ne jedu meso. ovako ispada da su se odrekli mesa, ali da su ipak željni "kobasice"....
Je li to opisujes vegetarijance ili lezbeljke? haha
@Ottanada jel me to nazivaš lezbejkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zna se sta je steak.......po mogucnosti medium........... ostalo i jeste zabluda
@ogledalce dobićeš prijavu kod udruge njanjičara zbog ove izjave 😂😂😂😂
Francuzi najvise vole da primaju kobasicu i 2 jaja .
I ako moze da se zabrani tzv. "Burek s mesom" i "Burek sa sirom". :P
Bilo koja druga odluka bi privukla "smrtonosni" gnev Gordon Ramsay-a, tako da je ovo potpuno ocekivano. Prosto drhtim i na pomisao sta bi se desilo sa nesrecnikom koji bi tako nesto pokusao da mu servira. :)
Krmetina za vegetarijance...zanimljivo zvuci.
Kad su ti osnovne stvari potaman, onda imaš vremena da se baviš glupostima. Nama je bitno da ima kobasica ili odrezak, pa kakav god. Neka nama nas.
U zapadu su fakat poludili. Citam jednom neki promovisu da se serviraju insekti u restoranima tamo, neki da je dobro da koriste spermu u kuhanju, neki traze nove dijelove zivotinja da bi "dali nesto ekskluzivno narodu", ovi da kao u nekoj igrici vide koliko mogu na "kupus" preziviti. Ne znaju vise sta ce od sebe pa se unistavaju na razne nacine, a sve imaju da bi zivili udobno. I ne samo u ishrani, nego unistavaju svoj jezik, i sta sve rade i u spavacoj sobi, operisu se bespotrebno..
Kobasica dovodi do bluda, a i zablude.
amin brate. dosta je bilo m*da pod bubrege
Ako im trazis odrezak, odrezu ti ga i daju