Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je slobodno mogu zabraniti, nemam para za istu
Oni se brinu za prirodu i debljine ljudi, a kod nas i dalje ko ce sjesti na ministarsku stolicu ev vec 20 godina.
ali opet dobro je , uvijek može gore .... bolje palmino ulje nego motorno :)
hahaha, al je klix zakon, kazu : "...papau nove gvineje..."
Ko god malo vise cita i istrazuje o ishrani, zdravlju ili nauci, sigurno je i da zna kakve katastrofe izaziva jedna ovakva kompanija. Sume i zivotinje umiru zbog ovog zlog ''giganta''. A kao sto neki dan rekoh, ova Nutella je takodjer produkt nekoga poput Nestle.... Pa dragi ljudi, kupujte ili ne. Al mogu rec da je Nutella po svom citavom sastavu smece i otrov. Meni nema nist ljepse od domaceg sipka ili meda :)
Treba podrzati!
Nekada davno dok su nene pravile cisto domache od sljive i ostalog vocha nije padalo na pamet da se jede ovaj uvoz smecha
A od prirodne hrane, previše pesticida koje je teško ukloniti vodom se nalazi i na jabukama, jagodama, breskvama, krastavcima, paprikama, nema na čemu sve ne. Šta onda jesti?
Jedi buraniju brateuuuu. :D
Bolje da jedu italijansku nutelu nego francuska govna! Zdravije je a i ukusnije puno! Jedino je cijena problem tu. Govna su besplatna a nutela nije pa ko voli nek izvoli!
Najbolji namaz!
Pa gdje ces traziti nesto tako tesko. :-)
Znam i potpuno se slazem, ko da nisi uzeo dvije iste stvari, drasticna razlika u ukusu. Ma vala sto se mene tice samo nek je ukusno i slatko, meni prolazi. ;-) Pa gdje si ti jesi ziva, sto se radi,....? Vala te dugo ne cuh. :-******
A jojj pa da te odmah safat. :-( Jos ko namjerno poslije godisnjeg, umjesto da budes ko nova. Valjda je sad bolje, sto je rec, neka prehlada,nesto tako ili? hahaha a da se nije organizam navikao to svakako, tacno mu to bude kao sok. :P Ja vala radno po obicaju, u zadnje vrijeme nesto vise posla pa me slabo ima, no povirim ponekad da vidim sto mi radite. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...Ma DAJ. Garant je NUTELLA problem zdrave OKOLINE.
Pa, narode moj lijepi, sve sto konzumiramo previse steti, umjerenost je mudrost zdravog zivljenja.
Pa sto je od ministrice previse je. Zar nema vaznijih stvari u njenom opisu radnog mjesta?
krivo joj sto Nutella milione uzima i ljudi pojedu teglu za dan pa sad to nesto izmislja :))