Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam pojedine komentare i ne vjerujem koliko ovdje otrova i poganog ima u ljudima... Čovjek radi nesto toliko nevino i bezazleno sa puno strasti i uz dozu humora i opet se nadje neko da mu to smeta i da na sav glas kokodace okolo kako on zna i moze bolje, al eto neće... Neno brate, znam da te ne dotiče, samo nastavi i furaj svoj fazon, najjači si.
Svaka čast momku na ideji. Napokon je i ta dilema razriješena 😂
Užas!
Sto su dovezali bureka!!! Eto vam sarma pa eksperimentisite koliko vam volja a burek ostavite na miru.
Ovo je vec beton 😋
Sve su pite pitice samo je burek pitac
Sve je na kraju dana pita pa vi gledajte
Food bloger iz Sarajeva dokazao da postoji "burek sa sirom", ljudi pišu: Ovo treba pekarama --- Burek sa sirom NE POSTOJI! Tocka! 🤭🤭 Ovo je pogaca sa mljevenim mesom i sirom😁😂😂😂. Moja nana pravi najukusniju pogacu sa mljevenim mesom.
Baklava je burek sa orasima 🤣🤣🤣
Ovo je baklava sa mesom i sirom
treba nenu karat u pakas
Ovo je stranica o hrani, kucne navike koje si sa tatom praktikovao, ostavi za neke druge, erotske portale. Jasni su nam tvoji afiniteti, ali vecina nas na ovoj lokaciji trpa u pakas tvoje mame, nismo za tu musko-musku opciju, ajde ti kod Bakira pa se igraj sa njim tih igara, ti si iz tih redova dosao, jel de :)
Ljudino svaka tebi čast,ovaj burek izgleda ekstra
Ti uopšte ne znaš šta je burek. Sjedi u Čitluku..i jedi blitvu
Odličan TikTok kanal!
Svaka cast. Otkrio si toplu vodu. Šareni Burek
Šta je poruka i smisao ovog članka? Napraviš nešto i tako dokažeš da to "nešto" postoji?
nanococks🤣
Moze li slijedeci kako se zaposliti na budzet, obzirom da citas komentare ? Ne radi se sigurno "samo" o nacionalnom kljucu ? "Sarajlija" sa hrvatskom putovnicom koristi maximalno sve pogodnosti koje mu je omogucio nazalost nas nakaradni sistem. Ukusi su razliciti ali iskreno malo je reci da je lik iritantan sa svojim "forama". 95% minusa na ovaj komentar ce doci od njegove raje koja uredno dobija ove sponzorisane clanke. Ali istina je jedna, odnosno vec 8 godina na budzetu