Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nutella je puna palminog ulja, šećera, malo kakaa i trag lješnjaka
Majstore sto ti ne napravis isto kad znas recept? Uzmi koju kintu pusti suplje po klotorixu
u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Minut sutnje za sve one koji misle da je Nutella njemacki proizvod :)
Lijepa naša Maza!
@mirrorce ... mala, gdje si, sve ok? javi se kad stignes.
Hej i ja brinem. .. @mirrorce haha nemoj mi potragu da pravimo... moglo bi biti svasta.. ;-) Salim se dusice nadam se da si dobro i da je sve oki doki..?
@smiling vmirrorce ... dzaba je, moram ti zaprijetiti nasim dolaskom ako se ne oglasis :) javi se ... ne moras ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (110)
Molim donaciju za Kristijana Vargu izbacen je decko iz kuce spava sa onim kerovima ispred haustora 1km na 062 377 760
problem je da Nutella koju mi kupujemo u BiH nije ista kao ona 'prava' koja se proizvodi u Italiji a koja se prodaje u Njemackoj, Francuskoj, UK - za Nutellu A kategorije kupuju lokalne ljesnike ili uglavnom ljesnike iz Italjije - za Nutellu B kategorije uvoze ljesnike iz Turske. Govorim ovo jer sam radio 3 godine u Ferreru u Torinu
ajde ne kakite - prosjecni Bosnjo popusi kutiju cigara i popije 3 loze dnevno i sad treba da brine o Nutelli? eh vala i da stvarno skodi ja bih je ipak kupovao - najbolji namaz na svijetu.
Koliko god se oni opravdavali, dokazali su da Nutela šteti ljudskom zdravlju. Za to je treba izbjegavati u širokom luku i ne jesti je i ne davati je svojoj djeci. Kad god roditelj ponudi djetetu Nutelu, neka bude svjestan da mu daje otrov na duže staze, sa produženim djelovanjem. http://www.moj.ba/featured/otkriveno-od-cega-se-stvarno-radi-nutella-prestanite-je-jesti-odmah-upozoravaju-strucnjaci-119802.html
sta mi jedemo Nutella je extra sta nam pakuju u salame, pastete, hrenovke i ostale proizvode
pranuti tito
Ja je narucujem iz Zapadne Evrope.
Pored ovoga Nuteli je nedostatak sto je preslatka, ima previse secera. Promijeniti ulje i smanjiti secer za duplo i bice super.
@whey probaj nekad nutellu iz zapadne evrope, ovo kod nas je iz poljske
@whey probaj nekad nutellu iz zapadne evrope, ovo kod nas je iz poljske
Mislim da sam jedan od rijetkih koji je nikad nije probao, ne što sam izbirljiv nego što me ne privlače takvi namazi...
Probaj 5 dnevnih namaza možda te oni budu privlačili.
Ne vjerujem vise nikom'!!!!
Nutela je puna genetski modifikovane hrane. Uzmi samo kukuruzni sirup. 100% da je GMO.
Nikad je necu kupiti , dok na njoj pise " Made in Poland" :) , smece koje se plasira na nase trziste je miljama daleko od one "Made in Italy/Germany"
ja vidio u robotu nutellu sve na arapskom pise. sva slova na arapskom. i kosta 7km. ova druga kobajagi normalna kosta 10. a isto su grama. otkud to kod nas bog te pito??
Jeli to nesto industeijsko jedemo sti je sigurnije od nutele?Naravno ne pa prema tome ko joce i voli neka izvoli ko nece i nemora.