Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulazi zena u mesnicu i pita mesara :"ima te li nogice?" a mesar ce joj ljutito :"jok eto na qurcu stojim !"
joj plavke..sad bi je ženio, jes da je vegetarijanka al bi prešla vremenom na moju religiju :D
go vegan napadaj soju napadaj bilje i dimljeno siblje
Kod nas tesko da se ljudi mogu odreci mesa, koje je skoro pa sastavni dio svakog obroka.
Čak i naučno gledano, nutricionisti savjetuju meso u prehrani samo nekoliko puta sedmično, pogotovo crveno meso. To što je danas kod nas pojam obilja i životnog standarda meso (i to nekvalitetno, prerađeno ) u svakom oborku, to je priča za sebe. Bosanka sam i vegetarijanka skoro 18 godina, ćevapi mi ne mirišu-znači nije odricanje nikako. Kada prođem pored mesnice ili polica sa mesom, kao da prođem pored police sa šerpama, jednako mi miriše :)
Super za tebe ako mozes i ako te to ispunjava, mada mislim da je kod nas jako tesko biti vegeterijanac. Jednostavno takav mentalitet nista bez mesa. Ja recimo volim meso, ali sve u granicama normale. A sto se tice kvaliteta, bez komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...go meat...tačka :)
Haj zamisli da ga ne jedeš :)
budale ba, pored ' go pljeska ', ' go desetka ', ' go teleca corba '... Ono vegetira - bog im pamet dao :D
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Hehehhe :) e čuj "Go vegan" a nije to isto biti vegeterianac i veganac koliko ja znam :)