Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5km za lepinu i kajmak… neznam brate, imal sta zdravije? Mozda lepina crnog brasna sa humusom.
Volim ovu Bosnu, ono meni o humusu i crnom brasnu, ....jest, sve mi je nana mazala humus kad sam bio mali, mi to tradicionalno mazemo vec generacijama .... Ja mislim da je Dejton imao samo jednu gresku, kad su rekli "svak na svoje" , mislili su da seljoberi idu kuci ....nije to bilo nacionalno nego geografsko odrediste :)
Šta je humus? Zemlja?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hocete li i meni staviti ovoliko kajmaka u lepinu kad dodjem?! Ili je samo za reklamu?
izbrisase mi komentar “skupo”, hahaha a sto pitam se??
čudo nevidjeno - lepinja s kajmakom 🤣🤣🤣
A gdje je suho meso, kako je reklamirano?
Ovo je vec banalizacija za 5 KM
Ponovo pljuvačina na ljude koji pošteno rade!!! Brajlović ima zaposlenih i prijavljenih preko 50 radnika a pojedine fabrike imaju po 20 prijavljenih. Priča mi njihov konobar kako je za prošlu godinu platio poreza državi preko 700.000 KM. Ja ga iskreno gotivim iako zna biti malo luckast u svojim klipovima.
Nema on sta traziti na carsiji :D Dobro su objasnili u filmu 10 u pola :D
Čudo neviđeno je samo cijena ove male lepinice, ko da je Megan Markl zakuhala...ccc
5km za lepinu i kuglu kajmaka... Jer je to specijalitet?! U Janji u pekari imate lepinu sa kajmakom za 1km, vruca lepina pecena na drvetu i domaci kajmak. A 5km za to, takvo ludilo ima samo kod nas...
Brate poredis srce Bascarsije, Sarajeva i glavnig grada sa Janjom? :(
idi u janju roki i jedi zamarku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nije konkurencija vec se COBANI polako uvlace u carsiju a tako i donose svoje obicaje ......BTW mi kazemo somun i ima razlike :)
ljake pročitaj šta u životu, preporučujem ti isaka samokovliju pa ima tamo fino pisano i toj carsiji pa će ti biti lakše svašta nešta. naravno da ti neču olakšati u kojoj knjizi piše ali imaš autora pa će promjeniti mišljenje. uči sine mujo uči
Kako misliš čobani se uvlače u čaršiju??? Ja koliko znam da čaršiju većinom drže ljudi albanskog porijekla jer su babini sinovi prodavali babovinu prvom koji naiđe!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još 5 ćevapa ubaciti u somun sa kajmakom
🙃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
BRAJLOVIC i BADEM BUTIK zajedno dnevno otkucaju 2 racuna
Ovaj Majka i nije ni blizu domaćeg. Zna šta sve pekari stavljaju u njega kako bi ga prodali. Otiđite na selo i probajte pravi domaći kajmak e onda ćete vidjeti razliku.
A zašto tako pišeš kad nisi probao kajmak koji oni nude?!!! Čemu takva zloba
Cuj 5 km preskupo , nekad kad sam isao u skolu za jedan dinar i deset banki kupim umocak od rostilja kobasica , piletine , mesa itd u pola samuna plus kajmaka ti navalja curi sve iz onog umucka i ostane mi za kutiju sibica i filter 57 to je nama nasa demokratija dala.
svaka cast na komentaru. jos osjecam miris umocka iz grila iza masinske skole u koju sam isao. nikad mi nista sladje u zivotu nije bilo. bas tako, i za 57 mi ostane od love koju sam dobio za uzivu.
Kako glup komentar. Ja se sjećam kad je drina marka bila. Danas maslac od 250 g 9,65 KM U pekari Kajzer sendvič 4,5 Km list salame i list trapist sira. Kila pravog kajmaka 21 KM i o čemu mi priičamo. Ako ti je brate skupo odeš kupiš sebi kifle za 2 KM i argetu 1,5 KM pa se najedeš ko čojek!!!!!
Klasična ramazanska topa u lepini samo što je ova hladna. Rastopi se usput, ali tu je Sebilj da opereš ruke.