Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE POSTOJI BUREK SA SIROM!
Nešto slično važi i za našu Bosansku kafu,najslađe je vala popiti kad je sameljem svojom rukom na ručnom mlinu,pa onda šećer kocka,pa fildžan,pa rahat lokum 😀🇧🇦 pa jedna švabica koju sam navuk'o na sve to hahaha
Ogladnih od pomisli na burek
sve su pite pitice samo je Burek Pitac!
"porjekla"???!! lektor da vam kontrolise textove kad ste nepismeni
Lektor.....ha ha ha ha hah a.......dobar, dobar
Gladna sam sad 😂
sad će biti komentara ovih što su doktorirali pite, bureke, maslenice
ja doktorirala u smazanju krompiruse :)
@ogledalce ja u smazanju zeljanice ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Zasto su zabranjeni komentari o deenu ? Deen je receiver !
a ono najbitnije nije napisano.. da li joj se pita svidjela.... meni licno pita ispod saca je suhoparna, osim toga ne volim kad je tijesto debelo..
Pita pizza ili burek smeson sirom gljivama
Pite po buregđinicama nisu loše ali pita bez oklagije luka i bibera je 0.Jer samo na oklagiji jufka bude kao cigar papir.
Fudo Deenu uci praviti pitu, ne mozes se udati dok ne nacuis.
Opet DW-u izvučeno iz konteksta i pogrešno preneseno. Originalni tekst glasi "nadam se fino razvući tijesto"
Pravi pitu, gladi ki*u...
Bosanci kazu 'vako: Jufku s jajima potanko rasukati, oklagijom; napraviti zvrkove; pa pod sac - na sadzak; premastiti mladim maslom i... pita je 'uzdurisana' ; lizati prste. Znam, cini se jednostavno. U stvari, dobra pita je - umjetnost.
Slabo ko hoce vise jufku razvlaciti. Sve vise starijih zena se moze vidjeti u buregdzinicama kako sjede i mastrafe pitu.