Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista nesto te pitao @MILE RONHIL
Slican Svapskom siru je i Turski \'\'laban\'\',samo je nesto masniji i vrlo je ukusan,ukusniji od Ljubljanskog \'\'sirceka\'\'.Vjerovatno se sada Turski \'\'laban\'\'uvozi u Sarajvske markete. DOBAR TEK POTURCICI MALI-HAPAJTE \'\'LABAN\'\'!
De molim vas kad sledeci put preuzimate clanke bar ih prilagodite nasem govornom podrucju. Nije ovo prvi put da citam neke namirnice a pojma nemam sta je sta. Sta su vam kamenice ?
\"POSNI SIR\" čuj švabski pa nesluži se u Aušvicu
Svapskog sira mozete naci svakog dana na Bosanskim pijacama, to je mladi kravlji sir,imate ga [u stvari bilo ga je ] na Sarajevskim pijacama izobilja.Nije skup,a u glavnom je dolazio sa Romanije i Pala. Za vrijeme Austrougarske u BiH su naucili da prave taj sir. Pravi se jos i u Sremu-Srbija. DOBAR TEK BOSNJACKI PRCVULJCI-OJACAJTE ZA BORBU SA ROMANIJCIMA !
a od cega mozag raste
naslov je neprecizan. hrana ne \"potice\" rast misica. sami proteini ne \"poticu\" rast misica. proteini se koriste kao gradja za misicno tkivo. poticaj je nesto drugo.
Zaboravili ste navesti jedan vrlo vazan primjerak uistinu zdrave hrane, prebogate kalorijama, proteinima i ostalim vrijednostima. Naime radi se o orlovom pozlacenom mudetu. Jedno jajce iz orlova pozlacenog mudeta sadrzi npr.30 grama proteina i 300 kalorija. Uz to dobijete i nekoliko grama zlata. Ovaj recept sam preporucio mnogima i mogu vam reci da su vrlo zadovoljni postignutim rezultatom. Puno srece buducim atletama. pozdrav od , dhr
Soja je $ra.nje ....pij Soju godinu dana, i mozes slobodno sa curom razgledati grudnjake... SOJA= ^^ Estrogen= GYNECOMSTIA!!!! SMRT!!!
pa malo manje, a i nutritivne vrijednosti se nikad ne mjere nakon pecenja
Ma kakvo ovo testa je zakon...Samo testu rokajte :)))
kakva kinoa.....samo meso i jaja!
da, u pilecim prsima ima 31g P, na 100g, ALI u przenim, ne sirovim.
pola lafina al et... kakvih 30g bjelancevine u piletini, dalje nije pileceg uopsteno nego pilecih prsa, riba i to tunjevina jedina moze imati po 30g bjelancevine... soja je dobra samo kao isolat da se koristi, nikako vise, i svapski sir je sigurno posni ili ti ga mladi sir i on sadrzi poprilicno bjelancevina...
gdje ima kinoe kupit u sa?