Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepadoh se, pa ova Cola je domestos, arf i antifriz u jednom.
ja jednom probala staviti colu u wc školjku i znaš što se desilo? jedno veliko ništa, još ostale samo fleke od nje, pričaju gluposti!
Coca Cola Bony u halu goni
Jel iko probo protiv hemoroida .... da znam valja li probati? 😎
Coca - Cola protiv kamenca - preporučuje društvo stomatologa FBiH
Cisti smo onda iznutra :D
SMEĆE !!!
bilo koje gazirano pice.. ne samo coca cola ;) sta je ovo neka anti kokakola kampanja? :)
više anti propagande protiv coca cole nego alkohola, heroina i cigareta zajedno, lol!
Vidim ne smeta vam reklamirati Coca-Colu i uzimate pare od reklame, ali je ok preuzimati clanke koji se pisu po ZUTIM portalima! Pa kakvi ste vi to ljudi!?
Neka hvala bogu.
...... a ima budala pa je i piju .....?!
što tu sad cvilite paćenici jedni tko vas tjera da je pijete?
ja sam jednom iz zajebancije kad je ostalo cole išla baciti to u wc školjku, i ništa se nije desilo, niti je skinula hrđu niti išta, ali zato uzmi krišku limuna pa s njom po hrđi ili masnoći pa ćete vidjeti kako ide sve kao podmazano po tome što limun onda radi našoj jetri? A tek ocat, ako imate neku ranicu stavite sode bikarbone pa ćete vidjeti kako peče pa nešto ne vidim da se netko odriče limuna, sode ili octa. normalno da je bolje ne piti ali pričate budaleštine, što ne zabranite cigare, što me briga tko pije colu, s cigaretama šteti nepušaćima!
soda bikarbona i limunska kiselina su najbolje za skidanje hrđe i masnoće!
Pa i kola je puna sode.. zato i jeste dobra za skidanje raznih prljavstina i kamenca.. ovo meni vise baca na anti-cocacola reklamu.. jer 100x je bolja cista soda bikarbona.. pa je niko ne spominje.. a i jedemo je u svemu ;)
probaj čistiti samo colom ili samo sodom bikarbonom pa ćeš vidjeti koliko je soda bolja i brže čisti pa nitko ne kenja protiv nje, čak je smatraju lijekom isto ko i za limun, probajte jesti limuna ili mandarinki više pa ćete vidjeti kako će vas zaboljeti želudac. Poanta je da nema danas zdravoga, čemu sad plašiti ljude da će krepati ako popiju coca cole*?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da i jeste kola najbolja za ciscenje WC solje a nije za pice
onda sam ja cist iznutra ko
ja neki dan nasuo 5 litara sky cole u auto evo klipovi poiskakali
Jbga moras kupiti Golf Cola,vjerovatno si sipao u Opel Fantu.
bogami izgleda da je imala vise oktana nego sto je trebala