Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo domace Sarajevsko ,Tuzlansko
Samo domace Sarajevsko ,Tuzlansko
Vecina piva se puni u nekoj od pivara iz regije, manje više sve su slične. Probao Staropramen koji se puni u Ceskoj i koji se puni u Hrvatskoj, razlike ima. Ako vec hoces pivo, kupi Paulaner ili kupuj domace, svakako su sve iste
a jest smiješno kada kažu original :) Pa svako od ovih "original" piva se proizvodi i puni u Srbiji ili Hrvatskoj - niđe veze sa originalima Važno je da se ovom ovdje narodu može uvaliti svašta jer trče kao muhe na zvučna imena čija su korporacije pokupovale i prodaju naivnima :) Nema bolje od Sarajevske, Tuzlanske, Banjalučke i Bihaćke, života mi !!!
Budweiser je poznat po tome da se samo u Ceskoj. Dakle, bili to Ameri, Njemci ili Bosanci moraju ga iz Ceske nabavljati ;)
ta zidarska pića ne pijem, žestina ili vino
Samo Semizburg
tuzlaski pilsner zakon, bojkot svim uvozim karlovackim i ozujskim jelenima i lavovima
mozes i kiselinu slobodno piti onda, jeftinija je.a isto sr*anje
@ludikure, odakle tipkas sviju ti tvojih?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)