Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi rađe pečenja nego tikve
Probao tikvu ispečenu u rerni, zamalo nisam povratio, a nikad mi nisu godili ni kesteni, smokve, masline.
Ko ne mere tikve, dostupna je i u obliku suplemenata
Nije bundava dobra za srce itd. nego vitamini iz bundave.
Nije govno neg se pas posro
Tikva a ne bundeva
Tikva je nesto drugo. Slično bundevi ali nije za jelo nego se koristili kao posuda za vodu u stara vremena kada nije bilo plastičnih ili staklenih posuda