Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uštipci me podsjećaju na rat u sarajevu...krčkali se na malim vatrama non-stop...fuj
Mene uštipci podsjećaju na sretno djetinjstvo i mladost sesdamdesetih i osamdesetih.
Ja cirkusa od nasih gluposti! Dok se normalan svijet odrice masnoca, bijelog brasna, fritiranja u uljima i ostalih nezdravih stvari, mi to jos reklamiramo. I onda kad se nesto desi "kuku doktore pomagaj". primitivizam
@ScepanMahleni u skoro pest godina ne jedem nikakve proizvode od svake vrste brašna, bijelog, crnog, integralnog, apsolutno svih proizvoda, i ne samo od brašna već svega što sadrži šećer ili škrob. Ali sam zato povećao unos masnoća uključujući i životinjske masnoče. Posljedica: Trigliceridi i holesterol pali ko kamen. S tim načinom ishrane i dalje ih držim u normali Masnoće se ne treba bojati. Šećer i škrob ubijaju, masnoće ne.
Sastojci nisu tačni ljepotice, ni recept ne znaš prepisati kako treba.
čuj ideja za doručak. pa nema majke ili nane koja ovo nije pravila!
a da je nešto prženo u dubokom ulju idealno za početak dana sigurno da nije. uključite malo mozak klixovci...
beton ovo
Bas onako zdravo masno, za dizanje holesterola. Divan predlog. :)
Ujutro ih brzo mogu samo pojesti, a napraviti teško.
Koliko su brzi ti ustipci? Ne da mi se na sabahu da ih ganjam ako ih ne mogu lako uhvatit...