Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zbog ceg, ali reklama kod mene stvori kontra efekat.Proizvod koji se previse reklamira i reklama ima napadan sadrzaj ,ja ga ne bi kupio kada bi za lijek trebao.
Ko jos obraca paznju na reklame!
Pazi, nijednoj reklami nije cilj da odmah izađeš iz kuće i kupiš proizvod. Sadržaj reklame se brzo zaboravi ali se zapamti brend i ime proizvoda. Kad odeš u supermarket ili kafić nećeš se sjetiti ikakve reklame ali će većini populacije biti prepoznatljivija i bliža Coca Cola nego npr. Sinalco i na osnovu toga ćemo donijeti odluku šta ćemo kupiti. Više je podsvjesna stvar. Evo, od nekih sto reklama za Cola proizvoda jedino se mogu sjetit Fantinog u kojem vanzemaljci podriguju "Hello"
Da se danas pojave - Monthy Pithon-ovci bi na križu skončali, toliko o progresu.
Always look on the bright side of life ;-))
brutalno loš napitak
ne seri
@Zastita Identiteta brutalno loš napitak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
#Njoj Je Plafon Najljepsi Vidik. Brutalno osvjezavajuce. :)
Ocigledno su ostvarili cilj na koji su ciljali :) I sad ih klix besplatno reklamira