Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad vi slavite bozic :D hahaha
Slatko...samo naprijed neka je veselo i sretno!
Muslimanima se sve pomešalo. Kakav Božić, to je hrišćanski praznik. Velika je zavist u muslimana, nema se sopstvenih civilizacijskih i kulturnih dostignuća pa ajmo malo da uzmemo od hrišćana
Sa koje si ti grane jutros spao
Civilizacijska dostignuca????? Da li si ti pohadjao OS ili si sve dobio ''onako''? U velikim gradovima diljem Bliskog istoka bila su ogromna dnevna kupatila dostupna svim stanovnicima, hanovi( gdje su mogli prespavati, odmoriti se9 , o gastronomiji suvisno je trosuiti rijeci. Sve je to bilo jos u srednjem vijeku kada je u hriscanskom svijetu u cijeloj Evropi vladala KUGA!!!!