Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dok krenemo na Biro da se javimo pa popijemo to je odmah 530 hiljada kafa...
ma staaa je ovo mi smo prvi, samo kahvenisemoo
Uskoro ćemo biti među prvih pet...
Nama vazda prosipaju kako smo lijeni i visimo po kafama, a vidi Finaca pa zive puno,puno bolje od nas !
Pa mora se piti kafa kad je sok 3 km xd
...original commi, original kafa, original žena...pametnom dosta :)
Ja kad je pijem , stavim skroz malo kafe i puno mlijeka. Njam
...meni se čini da ti piješ mlijeko sa kafom :)...zna se šta je "crna kafa" i kako djeluje na čula :)...od pritiska pa dalje :)
Da i to u velikoj solji pijem !
zato sto niko nista ne radi,ma naravno.
Kafa ili Kahva? Jel isto ko da ti ja ženu povalim il pohvalim?
Nije po konzumiranje "kafe" nego "kahve" pošto ste tako pametni novinari. Al' haj i to, nije ni po konzumiranju kahve/kafe nego kofeina. Ostali svijet masovno deru red-bullove i preparate koje sadrže kofein pa se to čojče pika u "kafu". Mi ako nismo u prvih 3 po kahvenisanju evo glave :)
Aj ne *eri! Kod nas je kafa i vozdra!
Dobro...? Kod nas je i "kafa" i "đesi?" i "šta hoš?" al' nismo svi kvazi-novinari na kix-u pa da moramo pisati gramatički ipravno. Haj sad "bosanski jezik i književnost" u ruke i kafu i idi čitaj malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.......e jest" se uzmirisala............
Boga mi u Bosni se uziva u kafi pa vi pisite sta hocete , to je ritual koji traje stotinama godina. Najjace pitanje "imal jos kafe".
A na kojem smo mjestu po konzumaciji ćevapa ? :-)
HEhehehhe pijem kafu i citam ovo :D
Produzena s mlijeko i 4 secera HaHaHa
"Ono što kafu razlikuje od drugih droga je to što se ona koristi kao alat za povećanje produktivnosti, a ne za uživanje, kao kanabis, ili opuštanje, kao alkohol", rekao je Stephen Braun, autor knjige "Nauka o alkoholu i kofeinu". Ma ja, samo rintajte do smrti, ali opušteno, na uživanje ne pomišljajte. ;)
ODO VALA SEBI SKUHATI KAHVU ZAMIRISAMI IZ MONITORA KADA UGLEDA OVU SLIKU .. KAFU SAM DAVNO PRESTAO PITI SADA PIJEM SAMO KAHVU ...
pio ti kahvu, kafu, kavu ili kapućino, popićeš govno.....nema vode ;)
neznam jara gdje ti budeš al kod mene ima vode :) , evo već je ćejfim uzmirisala mi se kuća od kahve :))
odoh vala pristaviti kaficu, bujrum ko moze..