Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Knjiga je ocajna. Vrlo mi je zao sto sam je kupio. Zaliboze finog papira, truda i novaca.
vala,bolji su sogančići i sarma nego čorba od krmečih ušiju,inače ovo zadnje je recept iz kneževa
sad sam smazala pitu..njammm...svaka cast!!
jbt, zasto mi prednjacimo u svijetu po knjigama poput Kuhar, Islam u Bosni, Multireligioznost u BiH i ostala *ranja umjesto da probamo dati svoj doprinos i u nauci, umjetnosti...
mozda slici Turskim jelima, ali iako slici, dosta se i razlikuje, i moze se slobodno reci BOSANSKO by the way @sve srbe:: i Grcka jela su puna Turskih/Arapskih!
Na stranici Gourmand (ne Gurmand) Cookbook Faira stoji: \"The Jury was impressed by the quality of the content as well as by the production and printing of the book. The translation to English is very useful . This hard cover book is a major effort.\" Zavidljivcima: nema kuhinje na svijetu koja nije pod uticajem neke druge (starije, mocnije), ali to ne znaci da nije autohtona.
Bitno je da nije vas, i da nemate svoj kuhar. Ono sto imate moze stati na 3 lista. Sva jela dolaze odnekle pa se i dogradjuju. Jesil se pito kad odake je srpska gibanica? Il mozda talijanska pasta i spageti?
cekajte ljudi, ciji je ovo kuvar? turski ili poturichki??? ista ova jela sam vidio i na turskom jelovniku.
Potpisujem
jesu genocidasi ljubomorni ,neznaju vise kakvim sposobom da okaljaju uspjeh BIH.jedno je sigurno rs se nigdje ne spominje i nece se ni spominjati osim u bolesnim glavama genocidasa. BRAVO BOSNO i HERCEGOVINO
Sta je chetnici malo ste ljubomorni.....
SVAKA CAST !!!
Pa vi vlasi niste ni cenife imali a kamoli vode, zivjeli ste po bosnaskim vukojebinama. Zna se ko je otvorio i koristio hamame u Bosni, vlasi sigurno nisu, valjalo je napasati stada.Za vas je nena Fata pojam higijene, ona je i onda prala ruke, vi to ne radite ni danas. Zato vasu hranu nikad necete ni imati na takmicenju, mozete njom krmke hraniti.
a joj vase miline kad nana fata dodje iz cenifa a,slaje vide, pa kad ona zamesi i razvuce pihtu jpa se okupite oko tepsije,pa sve rucicama grabite,,kakva je tu farma virusa i bakterija ahahahahah:)
Jos samo fali neka vlaska baba da zamjesi pitu , kad dodje iz hale, a ruke nije prala :)