Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrazivanje u BiH kao da je provedeno u džamiji
hahhahaha
Kad nam Reis dođe za predsjednika, svi ćemo piti Senzaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...dakle, pijemo malo, al žestoko...
...Čuj to...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Sad će brzo prilika da svi vide koliki su bošnje trezvenjaci, hehe
Sve je to isto. Vise pijanica ne mozes da sretnes nigde osim u Srbiji/Bosni i CG. To je sve jedan isti dinaridski narod, isti humor, i sve ostalo.
Dobra ova statistika u zemlji gdje je sve crno:) Vjerovatno kada bi uzeli podatak o prodaji cigareta, mogli bi utvrditi i da u u BiH samo 10% stanovnika puši i da se nalazi na dnu ljestvice evropskog prosjeka.
zaboravili su osim toga navesti da je dokazanoi da antialkoholicari umiru puno zdraviji.:)
A... šemsa? :)
eh, da mozeteiskopati kakvo istrazivanje o kupanju .xD
Ovi ocito nisu jos upoznali nasu Semsu..
Boga mi ovi su u pogrešne kafane ulazili, vehabije nam jebu prosijek
Islam brani alkohol, druge religije ga čak i potiču, pa pop prije pričesti uvijek cugne kako je i Isus navodno..
... jah, navodno ...kao sto je navodno odobrio svinjsko meso..... kao sto je navodno odobrio kamatu ....kao sto je navodno jos mnogo toga.... sve zavisi kako kome ide u korist ;)
... mislim da je velika razlika izmedju grozd. soka i vina ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najmanje piju na Balkanu a pobise se u saobracajnim udesima.!!Kad cemo prestat lagat sami sebe?
Ja ih znam koji se napiju od čaše bijelog vina, sve gledam pa ne mogu da vjerujem. Još počne da povraća, pih.
...DAKLE NE PIJEMO STRANO SMEĆE...
....BOSANCI SAMI PRAVE SVOJE PIĆE...PA SE NE RAČUNA TAČNO KOLIČINA POPIJENOG ...A NE OVAKO KOLIKO SE PRODALO TOLIKO SE POPILO...IMAMO VLASTITE VOĆNJAKE ,LIČNO UBIREMO PLODOVE I PRAVIMO PIĆE,DŽEM,PEKMEZ,KOMPOT I SL....NE TREBA NAM STRANO PIĆE JER JE NAŠE NAJBOLJE...
Ma kakvi jaro moguce da je kod nas taj broj najmanji, ali gdje su one litre i litre rakije i na desetine kazana svake godine sto se ispeku koje niko ne broji, ovo je statistika od prodaje sigurno..