Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holesterol je posljedica prekomjernog unosa ugljikohidrata u organizam,a ne unosa masnoca.Inzulin je taj koji uzrokuje i bolesti kardiovaskularnog sistema,a ne holesterol.Samo jedite jaja.
@missy holesterol i gumene rukavice
Jaja se ližu, ne jedu se, hvala na razumijevanju
Pitanje je krajnje sugestivno i bestidno 🌽😁
Koliko netacnih informacija! Da li ste upoznati da postoji dobri i losi holesterol? Naravno da zumance sadrzi holesterol, ali onaj dobri koji se bori i pobija losi holesterol koji unosimo jeduci hranu sa zivotinjskom masnocom. Slobodno jedite kokosija jaja i ne vjerujte svakom izbacenom artiklu sa svakakvih portala i interneta.
Djestee Jajaa vidii mi gujabijee
Moja komsinica Mona svako jutro dobije dva jaja i kobasicu
Ako se ko zeli zabaviti. Koliko jaja, prosjecna odrasla muška osoba moze pojesti na prazan zeludac? Inace, višak holesterola u organizmu, uzrokovan je poremecajem metabolizma masti u istom
Troje jaja, dva prsta slanine i po kile paradajza da se prizalogaji dok ne stigne ručak
@Bh1hrvat1 slanina kao i ostali suhomestani proizvodi je NEZDRAVA
desetak dnevno je sasvim normalno. jaja su definitivno najzdravija namirnica.
Ne može nikako biti isto pojesti dva kuhana jajeta, dva masna jajeta na oko ili 2 jajeta u kajgani na malo ili nimalo ulja, ni po nutricionističkoj vrijednosti, ni po osjećaju sitosti ili gladi poslije.
bez dileme ........dvoje na oko za dorucak :)
@MorningGlory to mi je najdrazi dorucak (kada sam kuci a to je rijetko)