Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboraviše napisati da je 10 KM pola kile.
nemoj da mi zena ovo vidi mjesec cu je jesti
Bolja je crna i zdravija
Kakoe sirotinjo?
Zabavna?
Ja stavim kašiku paradajz pirea, svaka pocrveni.
Ma hvala Bogu dok god imamo sta jesti al generalno smo kokuzi, pa jos i kontinentalci, i jedemo bas losu hranu. Cini mi se da niko ne jede toliko tijesta ko mi. Pita svaki dan. Fina bamija, fina sogan dolma - urijetko. Rakovi, skoljke, morske alge, crvena riža- skoro nikad. Ne znamo ni ribu svaku spremit kako treba.
Od riže se diže.
Ne kenjajte molim vas. Ljudi stoljecima jedu obicnu bijelu rizu nista joj ne fali. Ove fensi verzije postoje samo da bi zaradjivali na budalama.
Ne'am para ni za integralne a kamoli za ove....
Gdje se ima kupiti
Od Nove godine na Hifi akcija..