Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zeli ravan stomak, neka nacrta pupak na ledjima🤷‍♂️
hahahahahhaha...dobar dobar
Sve individualno. Ja cim udarim po lepinama, pitama i tjestenini napusem se k'o balon. To mi je omiljena hrana ali je pokusavam konzumirati u vrlo malim kolicinama.
Upoznaš. Zavoliš. Nekoga, ko je tvoja druga polovina. Ali vas život razdvoji. I nakon toga, više ništa nije isto. Ni mi, nismo isti...
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jako je do ravnog stomaka ali ako ne trenirate taj ravan stomak će izgledati smiješno, ne želite izgledati kao da ste izašli iz logora.
Odgovor: "Ne želim ravan stomak!"
Ko ima problem sa štitnom može samo da sanja ravan stomak sve i da ne jede ništa I boravi u teretani 24 sata,da ne pričamo o drugim oboljenjima,kakve greške u ishrani i gluposti,kao da živimo u Švicarskoj a ne u Bosni.
Sve debele ljenčine imaju "problem sa štitnom"
Jednostavno unesi manje kalorija nego stro potrosis i vremenom ces imati ravan stomak. Zavisno od skembeta i deficita u kalorijama treba par mjeseci do godinu dana. Ublehe sa pijenjem na slamku ne pomazu
Pijete na slamku Ispijanje tekućine na slamku može dovesti do ozbiljne nadutosti. To znači da ako želite ravan stomak, trebate razmisliti o tome da sljedeći put uzmete slamku dok budete pili omiljeno piće. Toliko o textu .
Ništa to nije tačno, sve je do organizma i fizičkih aktivnosti...mnoge znam jedu sve kao mećava a nigdje grama sala, zop stanje..pa vi sad vjerujte ..
Sorry Bro...Bullshit je to. Ima ljudi što imaju pretjerano aktivnu štitnjaču, al nema to ništa sa ravnim stomakom. Ishrana i trening a sve drugo je laž. Za kraj: i ja volim ponekad pojesti ćevape itd al onda ide trening
samo smanji kašiku i eto ravnog stomaka
Praktikujem sve ove lose navike i opet samo po slicu znam koja mi je prednja koja zadnja strana.
Imam malo stomaka,ali kako god sutra u 17 h svi pred ravan stomak.