Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fkt, iimaju li ljudi imalo obzira prema ovom čovjeku? Bez ikakvih preparata, bez profesionalnih treninga, bez neke posebne pripreme, sam sebe tempira i trenira i niko ne može da mu priđe niko na 10 minuta. Gdje su sad sponzori da pomognu čovjeku i da ga probaju progurati na neku ozbiljniju trku? Sigurno je da će osvjetliti obraz svima! Samo naprijed Džemo! Svaka čast!
100km voucher?! Sta je ovo rekao sam
Ovo je slika kako par ublehasa i uhljeba smisli foru kako da ne rade godinu a dobro zive , satro trka , naziv naravno na engleskom da bi ubleha sto bolje zvucala
De ti sine sjedi kod kuce i tipkaj, pusti ljude da trce na miru.
Džemo na steroidima
Džemi 100KM nagrade, oj fukara i organizatora, a kad je bio EYOF dodijeli Godinjak svom sinu kao treneru skijanja za predtakmičenje fino 26000 KM da dijete kupi fino bicikl od 20000 da se može kvrčit!!
Dzeme mangupa ko Barsa nekad sve uze👏👍
Run, Džemo, run...
100 maraka za Dzemu , PU sram vas bilo .
jbt trecem pobjegao skoro 40min
Daj posaljite ga na olimpijadu ..nek preleti maraton..dzemo prekuco igricu