Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo vam maraton mater, kakav ba maraton, radi 5 budala koje trce cijeli grad blokiran, pa vodite ih po Igmanu ili Bjelasnici nek trce na svjezem zraku, a ne po gradu da trce. Koji je to ljigavac smislio, joj debila.
@GM7 bolje zatvoriti grad zbog sporta nego zbog povorke, zagadjenosti zaraka, pandemije. Digni dupe prosetaj vjerujem da si samo umisljeni gospodin koji mora autom u prodavnicu.
Ma ja zatvorite grad da se ne može voziti Idi na Igman pa trči koliko hoćeš tako se doprinosi i da se planine promovišu
@ludi_mujo što jel to ne možeš u muzej ili na otvaranje izložbe
15Min u Maratonu je ka Mount Everest (Sto KLIX o tome nema pojma, to jed ruga stvar, pa pisu "samo...")... Ali svakako cestitke Osmanu. Ipak je ovo prvi njegov maraton... Bravo!
@obuzdanL da Osmana vidi Ebu Bekr baš bi mu pozavidio. Bravo Osmane! Bravo legendo!
Bravo Osman Junuzović. Ide to još bolje uskoro.
Čestitke
ljudi trče ...ja se tek probudio...ah teške nedelje...avo kafa, cigare...sta da se odigra danas...možda MU i na Čelzi...gdje pojest dobru čorbu