Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju li pitu praviti
Uh masela
Volio bi da mi budu kolegice
Da imam ove da se pljescemo vjezbao bih i ja.
Zato što ove ne znaju pitu razviti hehe
Iskreno, najbolje je sam da mogu slobodno bacati oci na plavke koje vjezbaju i koje su u fit formi😝 Ne zanimaju me one sto dolaze da smrsaju. Znaci najveca motivacija ti je zena na koju bacas oci dok treniras, to ce i svaki trener potvrditi, svaki ima jednu, dvije takve u ekipi. A druga stvar je hoce li priznati.
za zene je ok imati muskog trenera a za muskarce glupo radit sa zenskim trenerom...hmm gdje tu ravnopravnost??😀🤔
Na meni ovo ne funkcioniše, ja sam najefektivnija solo. Čim povedem prijateljicu sa sobom nema ništa od ozbiljnog treninga. Priča u nedogled i zvjernjanje okolo a poslije na kaficu i kolačić.. i to i bi😂