Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlaksa dijeta je fotoshop :) tu sredis liniju po svom ukusu a nis mrdno dupetom
Za savrsenu liniju ne morate vjezbati niti se odreci omiljene hrane? Ne moras nikako. Za savrsenu liniju vam treba sto vise bureka, zeljanice, cevapa i lezanje bar 22 sata dnevno. Svi profesionalni sportisti samo leze I jedu sta im padne na pamet.
Dobar joj recept ...sa 20 godina .
Ovo mi zvuči kao prvi smisleni članak ove vrste na klixu. Brate dragi i sestro najjača, ne jedi smeće i nećeš biti ko foka. Neke dijete što reklamiraju instagram retardi i slični lijepo zaobići i misliti glavom. Ne možeš kilogram čokolade i čipsa dnevno krkati i plakati kako si teži od kamiona s prikolicom.
Vjezbaj te pizda vam materina 😂😂
Pa dobro sve neki recepti za mrsavljenje a ja nikako da se udebljam. Ima li kakva caka za to?
Jeste, samo ti treba photoshop na telefonu.
hahaha 2 godine pa kod nas hoce za mjesec teretane da izgledaju kao Sarafcineger...