Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poslije trećeg tromjesječja preporučuje se da radite čučnjeve koji će sasvim dovoljno aktivirati vaše stomačne mišiće. " - trudnoca traje 9 mjeseci, to je 3 tromjesecja. Ako se cucnjevi rade nakon treceg tromjesecja, to znaci da se zena vec porodila i ne razumijem svrhu cucnjeva tada.
samo vi ganjajte liniju u trudnoci i ne dojite djecu da vam sisama sta ne bude nego ih hranite užeglim smecem iz uvoza sto nama lageruju pod djeciju hranu...mtr vam jbem
sve je to mozda korisno, ali u moje vrijeme se vjezbalo na drugaciji nacin....sredi kucu, okreci, sve za bebu pripremi, i usput obavljas sve ostale obaveze......radjalo se normalno
Kod nas žene uglavnom vježbaju prije udaje. Kad “upecaju žrtvu“ i zatrudne onda je gotovo. Tokom trudnoće će da pojedu kilu kolača dnevno, kaže nije to zbog nje nego zbog dijeta a za višak kila će uglavnom da pomenu hormone kao dežurnog krivca. Naravno, nisu sve takve ali ovakvih primjera ima na svakom ćošku.
I onda kaze vidi me kakva si i sto druge gledas, pa sta ce mi tona sala osim ako je ne daj Boze zdravstveni problem