Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO DA SELAM PREDAJU....
Iskače Šebićka iz argete staremi
Šebićka je naša Lisa Ann!
vjezbe za djecu iz vrtica, nema ovdje napretka nikakvog s ovakvim vjezbama, nemojte biti ublehari nego regulisat ishranu i trcanje ,teretanica lagana i fitness. no pain no gain !!!!!!!
Zeljne paznje, realno nikakve trebe
ehh u troje je jos bolje!!!
@banana69 uffff!!! varnice frcaju :)
može li neko objasniti zašto se mlade bulice najviše šilje u dupe?
Uff kako bi pocjepao ove milfare
Bivsa zena od specijalca Alena Zuhrica, rodila mu sina i unistila zivot. Pohotna Lejla, koja nigdje mira nema, bila je u zadnje vrijeme sa nekim mladim sipcem, fol kosarkasem, kazu sa velikim pendrekom, proizvela ga u magistra i zaposlila na fakultet, usput sjela i na Bunjin pendrek te zaduzila Toyotu.Dobro izgleda za svoje godine, a jos bolje vjezba, jer to je njen zivot, otac joj je poginuo u ratu i bio je doktor. Samo naprijed Lejla, nase a Svijetsko da zivis u Americi daleko bi dogurala.
Seksanje sa mnom u paru bi za vas dvije karalice bilo dobro i motivirajuce
Vjezbajte u paru pa mi podudlajte qaru
Aaaaaaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahajjahahahahahahah