Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, to su bila sabrana djela čitatelja (komentatora KLIX portala). Ovi komentari nisu ni o kom slučaju namijenjeni gospođi o kojoj se govori u članku (prvi put čujem za nju) nego za zabavu onih koji imaju običaj da čitaju komentare drugih. Lijep dan vam želim.
zaboravio si najjaci... podero bih je ko lamelu uz mahmutovc
I tako će vježbati dok se ne umori i ne preznoji, a da joj je ko tekao da ode i iskopa redak krompira iz bašte rekla bi da nije seljanka i kako to nije za nju a u biti isti qurac.
88 Oborio bi je ko turčin suhoj 89 Jaooo,Zeusa mi polizo bi je ko Žučo zdjelicu. 90 uletio bi u nju kao jastreb u kokosinjac. :-) 91 uso bi u nju ko rusi u turski zracni prostor 92 uletio bih u nju ko SIPA u MUP RS 93 Otreso bi je ko stoljnjak poslijije rucka :)
77 Poder'o bi je ko Grčka vlastiti budžet 78 Napunio bih je k'o Djed Mraz djeciji paketic 79 ušo bi u nju ko izbjeglice u europsku uniju!!! 80 odro bi je ko bh politicar budzet 81 Podero bih je ko Bayern Dinamo Zg 82 poder'o bi je ko seljak poticaj 83 Ne bih silazio s nje ko ni sa klixa. 84 Usao bi u nju ko cigan u zeljezaru 85 Usao bih u nju ko sandzaklije u Sarajevo 86 Razvalio bih je ko Novalic federaciju 87 Raznio bih je ko Turci ruski bombarder.
66 Uš'o bi' u nju ko pile u rernu 67 Proš'o bih kroz nju k'o šaraf na maticu 68 otreso bih je ko ćilim 69 satro bih je ko mraz paprike 70 Slozio bih je k'o metar drva 71 kresno bi je ko sibicu 72 Podero bih je ko Njemacka Brazil 2014. 73 Podero bi je ko sindikat novi zakon o radu. 74 Razvalio bi je ko zemljotres baraku.;) 75 podero bi je ko kusturica rodni list 76 Natego' bih je ko cz 7.65 :)
56 Poder'o bih je ko omot od milke 57 rasturio bi ja nju ko NATo srbiju 58 ...usao bih u nju k'o kokuz u kladionicu 59 Polizo bi je ko poklopac Nutele !!! 60 MA PODERO BI JE KO MOKAR FISEK 61 Uhh kako bih je očarapio. 62 Ušao bih u nju ko kombajn u kukuruze. 63 odradio bi je ko gastarbajter baustelu 64 uh, pozobao bi je ko golub penzionerski 'ljeb. 65 Prokliz'o bih kroz nju k'o šaraf na maticu
46 ..otreso bih je ko stolnjak posle ručka.. 47 Razmontiro bih je ko ciga sporet za otpada... 48 Hjoj razvalio bih je ko votka maloljetnicu! 49 -Izvrn'o bi je k'o šnajder nogavicu! :) 50 podero bi je ko srbin upute za licnu higijenu 51 Raznio bih je ko Sušić BH reprezentaciju 52 Ušo' bi u nju ko' Bosna u Doboj 53 ..oblizo bi je ko žućo šerpicu 54 us'o bi u nju ko izbjeglica u praznu kucu :-D 55 Poder`o bih je k`o kaznu za voznju =)
35 Poder'o bi je ko makadam asconu 36 Polizo bi je ko dijete žicu od miksera :D 37 Poliz'o bih je ko penzioner poklopac od jogurta! 38 Napunio bih je k'o Djed Mraz djeciji paketic 39 Nebih ga vadio do horoza! 40 Omlatio bih je ko seljak orah ! 41 Uletio bih u njih ko ocajnik u minus ! 42 napunio bi je ko papriku 43 ..polizo bih je ko pujdo šerpicu 44 zabio bi se u nju ko kinez stapice u rizu 45 ušo bih u nju ko u kredit
24 Odradio bih je ko zmajevi trening!! 25 Uletijo bi unju ko lagumđija u koaliciu 26 Podero bi je ko Messi Villareal 27 Podero bih je ko SDA drzavu :D 28 Dao bi joj babovo imanje...uhhh 29 Mazno bi je ko seljak pivo izpred zadruge 30 Auu ova frčkava , uletio bi u nju ko Rusija u Ukrajinu :) 31 Ušao bi u Elenu ko Putin u Ukrainu. 32 Uletio bi u Elenu ko Nazif Mujic u Njemacku. 33 Otreso bi ju ko Toplomijer :D :D 34 Napunio bi' je ko Mozart kajdanku
13 Pocijepao bih je kao gej playboy! 14 Pocijepao bih je kao nevazeci tiket. 15 Pocijepao bi je ko cigance napolitanku 16 Ne bih se skidao sa nje kao dijete sa tresnje 17 Usao bih u nju ko Inzaghi u ofsajd 18 Udara se ko da ima kasko 19 Ponistio bi je k'o streber devetku !!! 20 Usio bi je ko snajder nogavicu 21 Razvuko bi je ko Kemis dugmetaru 22 Zaboberio bih joj ko Stevo Karapandza 23 Poder`o bih je ko hodza sufaru !
Metn'o bih ga Lejli u guzicu.
1 Kako bih je unistio ko Bakir drzavu !! 2 ....podero bi je ko kontrolni 3 Uletio joj bi ko krava u sljive 4 Zalio bih je ko dedo paprike.. 5 Uuh Ooh....joj sto bi uletio u nju ..,k´o krmak u zito....! 6 Podero bih je ko makadam opel asconu 7 Ovu jlo bi podero ko seljak poticaj 8 Lizo bih ju ko poklopac od jogurta 9 Otres'o bi' je k'o toplomjer 10 Pokidao bi je ko poziv za vojsku 11 Usao bih u nju ko beskucnik u prazan stan 12 Otres'o bi' je k'o cigan slinu
Budući da već neko vrijeme pratim ovaj portal, posebno komentare ispod članaka, sakupio sam stotinjak najduhovitijih komentara na pripadnice ljepšeg spola:
Nijedan znaci =)
Mature babes.
Ja bi ga oboj milfaci zabio do jaja