Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"fitness performanse", je'l to kada fitness izvodi monolog ili recituje kakvu pjesmu? Pa sto pisete kada ste nepismeni?
pravi vitamin D je u suncevim zrakama, ovo cime vas kapitalisti krkaju je hemijsko smece da zarade a vama napune glavu lazima. A u mordoru nema sunca sada kad dodju magle i smogovi do maja.
Nema "pravog" i "krivog" vitamina D. Nemoj siriti mahalske price. Da, bioaktivniji D3 se dobija kroz izlaganje suncu ali se takode moze unijeti kroz hranu zivotinjskog porijekla. Dodatci u vidu tableta su neophodni npr. onima koji se ne mogu ili ne smiju izlagati suncu (mala djeca radi osjetljive koze, starije osobe itd.). Glupa prica kako se "pravi" vitamin D moze dobiti samo od sunca je tipicna glupost neobrazovanih "sveznalica" sklonih vjecnim zavjerama.