Fitness
120

Promo / Upoznajte Fitpass: Jedna kartica za preko 50 sportsko-rekreativnih objekata u BiH

Prvi put BiH je dobila kompaniju koja je našla adekvatan način da pomiri užurban način života sa redovnim treniranjem koje je pristupačno svačijem džepu, saopšteno je iz kompanije AA Sport d.o.o. koja stoji iza ovog jedinstvenog projekta.

FitPass je jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta više ne moraju da zavise od članarine u jednom objektu, već imaju mogućnost da sa jednom članarinom posjećuju preko 50 sportsko-rekreativnih objekata u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine.

U FitPass sistemu nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi objekti koji će odgovarati različitim potrebama korisnika. Kartica je personalizovana i omogućava korištenje jednog termina dnevno u objektu koji se nalazi u FitPass sistemu. Takođe, roditelji mogu ustupiti svoj termin za sportske aktivnosti djece do 14 godina.

Sve informacije o objektima i paketima članarina korisnici mogu pogledati na stranici www.fitpass.ba, i u par jednostavnih koraka elektronski kupiti FitPass karticu i priključiti se FitPass zajednici.

Posebne pogodnosti pri kupovini FitPass kartica mogu ostvariti pravna lica, koja žele stimulisati zaposlene na rekreaciju i zdrav način života a samim tim i na produktivniji rad.