Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba paziti i konzumirati zdravu hranu
@sezam.susam razumijem sta hoces rec, organizam sebi stvara ugljikohidrate... a sta da moras recimo kopat kanal 10 sati, moze li se izdrzat taj rad na vocu i povrcu... a meso je skupo i dok nadoknadis tih 10 sati rada spucas dnevnicu... 1 primjer
Jeo sam svaki dan Grah dok ustanem, onda se umijem i krenem na posao, tamo sam za dorucak jeo hamburger od teletine, sto me drzalo nekako do 12, onda sam znao pojesti nesto lagano snickers ili twix, da bi oko 15 h jeo kamenje, nakon toga sam se opustao uz TV sve do vecere kad sam oko 20h redovno jeo djigericu, na taj nacin sam smrsao za godinu dana 40kg, imao sam 100, a sad imam 60 i zadovoljan sam.
Netačno. Ugljikohidrati je makronutrijent koji NIJE neophodan za energiju.
nisu potrebni ako ces lezat povazdan
Opet netačno. Ugljikohidratie nije potebno unositi u sebe čak i ako se baviš sportom.
Umjereno jesti, više se kretati i to je to. Nikakve dijete nisu potrebne kada je čovjek umjeren sa hranom i pićem