Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To moze onaj ko sjedi u kancelariji.
moze li neko napraviti studiju i objasniti koliko se kalorija trosi dok peglamo ves, usisavamo, brisemo parket, spremamo rucak, brisemo prasinu, peremo sudje.....kacimo store.......i tako dalje da ne nabrajam ............?
@ogledalce hmmm....Znam da je teško pokrenut se na vježbu,zrcalo....
@SejoPazarac pa dok sve ovo odradim i pride jos sto treba, crknuta sam.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva je silna pompa oko treniranja? Valjda da bi proizvođači fitnes opreme, suplemenata i teretane zarađivali. Ne prežderavaj se i ne trpaj smeće u sebe, hodaj umjesto auta, stepenice umjesto lifta, pospremi životni prostor ... sasvim dovoljno da imaš normalnu težinu i zdravo tijelo. Ne znam ko ubijedi ljude da su lijepi konjski mišići na ženama ili balonkasti muškarci?
@AriaScorpio ne pretjeruj....Malo vježbica tu I tamo sigurno nije na odmet....Uz to što si pobrojala....Pritom,I ja sam pobornik umjerenisti,muški balonasti mišići sastavljeni od vode I bez ikakve prave funkcije I žene sa butinama ala Roberto Karlos svakaki nisu cool...Ukoliko nisu Ivana Španović....
@SejoPazarac *umjerenosti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
'ukoliko nemate vremena za treniranje' ? od kafa ili fb?! :) zauzeti smo strasno, mi i japanci :)
nema pauze