Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skup sport, čak i za zapadne standarde.
Žali Bože toliko mesa, jaja i ribe i potrošenih para na steroide.. pa ni našta ne liče!
Slika 4? Jeli to po bjednik?
A zato dolje sve mrvice. Dokazano i provjereno hahaha.
Pretpostavljam da si konzumirao pa znaš iz iskustva, zato je provjereno? 😁
Na vise nacina, ne brini. 😉 ali nema ljutnje, ne moze se sve imati
Znači dokazano je da se svi ozbiljniji bilderi dopinguju stereoidima ili čime već i po kojoj je onda logici ovo uopšte sport? Zna se šta je sport i sportski stil života a ovo je sasvim suprotno od toga. Kakav je to sport u kojem čovjek ne može trčat 1 km i kojem je VO2max na nivou 70-godišnjaka!
Koliko oni Ivana Marinkovića tačno imaju?
Dje Senad Klepo.
ja koji treniram MMA i ne izgledam ovako,polomio bih ih od prvog do zadnjeg
ovo je vala na izgled totalno odvratno!!,neznam za vas!!
HOMOSEKSUALCI NAJVISE VREMENA PROVODE U TERETANI JER JE STATISTICKI DOKAZANO DA JE MANJE NAPADA NA NJIH OD KAD SU SE NABILDALI.
E ako ne bi sad svakog prebio jbo nanu ett haaahahahahahahah
Pa kakve veze ima sto je neko nabildan ne znaci da je bokser,dva razlicita svijeta potpuno. To isto da Musa kaže da bi Đokovica razvalio u kosarci.