Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim sta je muskarcima ovdje lose, da je vama jednu ovakvu, troje djece je zena rodila i vodi racuna o svom izgledu. Najbolje da je zapustena i debela pa je onda prava majka. Ako je zena sa karijerom i pri tome dobro izgleda i ima djecu, jedini komentar je "kurava", "sto ih je radjala", "nemajka" i ostalo sto samo moze biti u mozgu ispodprosjecnom bosanskom muskarcu kome zena sluzi samo za kuhinju, ciscenje i ostale tkz zenske poslove.
potpuno si u pravu takvih nema-savrsenih, niti nam trebaju takvi roboti i sami o sebi gajite famu pod uticajem ovakvih clanaka pa vam se to razbije od glavu, zato nemojte prodavati muda pod bubrege i budite ono sto jeste.
kako bi ja voliooo da vjezbam sa njom.... da joj pomognem da se preznoji
Znade li ova sarmu napravit
Neće moja sigurno
Zna cura šta je PR!
dobro vjezba.... zato i ima troje djece kad joj sve vjezbe aludiraju na poze ....
Ovo je vec preseravanje...moze se reci i da je bolest...
I umre u 70-toj ko i ja..
Mrtav na Klixu??
jeste blesavi ili sta je?video ide ovako vjezba,vjezba,vjezba...vjezba, pa dodirne dijete dvije desetinke i opet sve ispocetka.ovo ne treba prikazivati glupace odmah se ugledaju na ovo i zanemare dijete.
ja koja poza