Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznijeti zrele i zahtjevne uloge, a pri tome ne biti naročito obdaren ljepotom ili atletskim tijelom, mogu samo istinski talenti i osobe. Jonah je veliki glumac.
Nekad ko Skaka, sad ko Platon
Vjeruj mi da te sanjam noćima, I da si najljepši dragulj u mojim očima... Vjeruj mi da sam u tebi pronašao prijatelja, ljubav i sreću... Da mi duša ushićena spava u cvijeću... Vjeruj mi, da si moja java i moj san.....
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😊
❤️
DA NIJE ŽIDOV NIKADA NE BI DOGURAO DO MJESTA GDJE JE SADA
nikad gora jevrejska glumcina u judolivudu
Adam Sandler je gori od ovog rutonje
prosjecan glumac realno
Visi liči na Kadirova
The Wolf of Wall Street.
kako su ga samo prepoznali?
čovjek se presto brijati oni se počeli ibretiti,a patroni za brijanje poskupili ko da ih u bahmutu prave
Burazeru nek si ziv i zdrav to je najbitnije. A ko sta pise sta te gabri a pogotovo za ove sa drustvenih mreza. Tek sad kontam da je i taj naziv drustvene mreze izgubio svaki smisao.
Zar je Platon bio vehabija?!
“Ekipu na internetu” ??? Obrazujte se, molim vas.
samo što nije ni P od Platona al liči
Platon?