Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo biciklo, u sred zime, nema lošeg vremena samo ima loše opreme.
Na citavom USK nisam shopa da prodaje djelove za biciklo, cak ni one jednostavnije. A o stazi da i ne pricam. I kako covjek da se bavi sa biciklizmom?
Bicisklisti u BiH su jedni od najhrabrijih ljudi koje sam imao priliku upoznati u zivotu. Porebna je velika hrabrost za bicikliranje pa BiH cestama bez biciklisticke staze.
biciklo je extra stvar, ko se nije vozio po 3, 4 sata dnevno nema pravo na komentar... puno vise stvari vidis i dozivis kad si na biciklu, jos ti treba manje goriva (pola krompiruse)... gledam da iskoristim svaku priliku da se provozam, makar jednom sedmicno, iako vozim krntiju al mi je zato i draga - ne moze svako prec s krntijom kolko ja mogu... da ne govorimo o fizickoj spremi i beneficijama
@stoniran biciklo najbolje antidepresivno sredstvo, a i protiv stresa.
@1 Meni je biciklo jos od 2002 glavno prevozno sredstvo do posla i nazad. Najduza relacija mi je bila 40km u oba smjera a sadasnja je 20 km u oba smjera. Zato posle veceri slijedi i jos jedna rekreativna voznja baciklom Avto je samo za kupovine i vikendom nedje otic sa famelijom
Ja nemam ni biciklo kamo li kondiciju i strategiju
Ovaj moj bajk jedva nizbrdo