Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo HIT trening pomaže. Da se razumijemo. Sprintovi i treninzi sa velikim intervalima. Trčanje satima je gubitak vremena
Ne moze covjek od 120 kila koji nije potrcao od olimpijade raditi HIIT trening... 😟
Nema tu puno filozofije, kafa, lagani doručak i možeš ići. Najgore je što neki ljudi misle žele izgubiti kilograme, ne žele jesti, pa iscrpljuju organizam preko granica. Svako ko misli da može bilo šta trenirati, a da ne jede ili da ne unosi dovoljno energije u organizam, dugoročno sebi pravi štetu.
Sve do sad nisam znao da je prazan stomak pogonsko gorivo.
2 soljice kafe i trk do prvog grma, odlicna vjezba.
Ne more se ni jest na prazan stomak kamoli trcat...
Ako nisi gladan i imaš energije, trči brate odmah prije doručka, ili pojedi, jogurt, bananu, voća. Ako se najedeš hljeba, mesa i sira, moraš čekati dva sata. To i budala zna.