Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su oni sto kazu ‘meni se i voda prima’ 🤣
Kae krupne kosti hahahaha
lIK JE U FACI OSTARIO 50 GODINA,.
Ja sam 2015 citavu godinu isao pjesice na posao jer sam bio ostao bez auta. Citava mjesna zajednica me je gledala sa sazalijevanjem i podsmijehom, to su mi govorili ljudi kojima vjerujem. Narod u Bosni je otrovan.
Hhhhahahah kokuze
Masa je mama
Dignes kredit u bosni mrsanje zagarantovano
zna to svaka budala i bez njeg
Za dvije sedmice sam izgubio 14dana
Ova dva torza ne pripadaju istom covjeku, vidi se iz aviona. Glava mozda da. Slika govori vise od hiljadu rijeci, samo obradjena u PS-u vise od 10000.
prodo sve radi krize
ma nece da kaze istinu poceo se drogirat speedom, osusio se za godinu dana
Spid najjaca dijeta
Wooow... Otkrice... Svak zivi zna da potrosnja veca od unosa topi kile ....
zapad ko zapad, sve vaznije od roditelja. posjei majku ponekad momcino... da te ne zaboravi skroz
ama samo stidne dlačice Paštunki kakve kurčeve vježbe i hodanje
nemoras ni praviti (extra) korake niti trenirati ako unosis manje vec sto mozes sagorjeti... bitno je isto jesti minimalno 40% proteina od ishrane, piti 2-3 l vode na dan i maniti se mlijecni (laktoznih) prozvoda jer to usporava gorenje masnoce... ... tip je prebrzo smrsao u kratkom periodo na ocigledno nezdrav system pa mu koza nije imala vremena da se opiravi i visi... ali eto, ako se dobro osjeca onda super!
114-45=69 to vec ode ka anoreksiji. A cini se i da je kosu poceo gubiti
Sto napravise nauku ni od cega.
toliko mu često mama dodje da ga nije mogla prepoznati.