Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ubudale izgubio 30 godina zivota u Bosni😭
@AmidzaGagara, Sve se hoce kad se moze
Ja sam jednom bio na dijeti dvije sedmice i izgubio 14 dana.
Da je vjezbala jos dvije godine otisla bi s kilama u minus 😁
Vucic kaze da ne postoji ni jedno etnicko ciscenje u Europi osim Oluje, a vi i dalje nekakve kretenuse koje su se udebljale ili smrsale postavljate.
A tablete što naši lopovi reklamiraju i poznate ličnosti pare uzimaju kažu za par sed ica..... Eeeeeee
Moj zaručnik me ohrabrio da to objavim....i ovaj tip je junak priče iz dva osnova.
bolja je kao debelguza
Realno,bolja je dok je bila bucka!
Gdje si bulevar turčine, šta mai?
Imala je vise operacike nego sto je kilograma izgubila
Tacno tako izgubiti toliko kilograma vjezbanjem treningom ok moze al da nakon toliko izgubljeni kilograma nestane koza i salo sa treninzima bez operacije prica za malu djecu.
Čuj njujorcanke haha a kad si iz los angelesa je losangecanka
Buljevar jos tražis Neuropsihijatra I adekvatnu terapiju...
Boze dragi, sta ljudi sebi dozvoljavaju, debljaju se tokom života pa poslije drž’ nedaj moram smršati, stres sikiracija. Pa nisi recycle bin pa moraš sve jest yeboga
kako ba 90kg, ako sada naprimjer ima 60kg onda je prije imala 150??
@sarajlijice eto ispravili su 🤣
Ja volim punije cure...
ne kuzim kome se ove cure utezu, dotezu, plasticne operacije, za kaj ti to treba, zar ne mozes biti normalna, prirodna, masovno operacije usana i na instagram, ja kad to vidim odmah mi se zgadi, nista bez normalnog i prirodnog zenska