Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i da ne kosta ko omanji dijamant, treba biti bas frajer i uspjeti napraviti kruh od tog brasna, bez psenice, tipa rizino, krompirovo, raz, pir, kukuruz, a da je jestiv, da se ne okarakterise kao hlado oruzje, eventualno da ne zavrsis na kirurgiji zbog zapetljaja crijeva. Nemoj jesti bademov kruh sa salamom i majonezom, Pojedi normalan kruh, zblendaj sebi neku kuhanu povrcku umjesto namaza, stavi list salame, list salate/snitu krastavca/komadic paprike, pij dosta vode i eto.
traziti zamjenu za hljeb je kao nikotinske zvake trazis isti onak kick kao od prave cigarete dokazuje samo tvoju ovisnost. ko ne podnosi hljeb nek ga ne jede nikako ,hljeb je nepotreban tijelu i apsolutno se moze bez njega ,ne postoje esencijalni ugljikohidrati.
Hljeb od badema...i tu kraj citanja. Zamisli skoka cijene badema ( ionako preskupog ) da samo recimo 20% ljudi primijeni tu prehranu. Kvinoju tamanim redovno isto kao sto je i moj dedo...
hi , my name is Suvad and I am a carb addict...
Ako nadjemo zamjenu za kruh opasce cijena istog a to je nemoguce zbog Ukrajine.
Kukuruza
volim ja samog kruha
jedi buraniju brateuuu