Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asvalt sendvic, izmijesani ostaci ostattaka od juce proprzeni i zacinjeni uz dva jaja !
ishrana bazirana na ugljikohidratima je cist promasaj a dokaz za to je opste zdravstveno stanje populacije u zadnjih 50 godina.
Nije problem u UH, problem je u povecanoj konzumaciji prostih UH. Covjek je masina na UH. Pogledaj najdugovjecnija mjesta na svijetu, gdje zive najstariji ljudi. Vidjet ces da konzumiraju velike kolicine UH. U japanu je to batat i riza, na siciliji tjestenina i hljebovi, turuska razne zitarice tipa kus kus i leblebija...Opcenito zapadnjaci jedu mnogo vise kalorija nego je covjeku potrebno i to je glavni problem.
Ne možete ba nasumično tako kopirati tekstove odakle stignete, neki dan ovsene debljaju, danas pomažu pri mršavljenju, nađite jedan izvor ovih glupih i netačnih nutricionističkih savjeta i držite ga se.
A iz cega cu crpiti energiju za radni dan pred sobom?