Prati poseban režim
100

Nataša Bekvalac otkrila kako održava liniju: Svaki dan imam tačan plan

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Bekvalac u razgovoru za Kurir TV progovorila je o svojim fitness navikama zahvaljujući kojima je liniju uspjela dovesti do savršenstva.

Priznala je da u 43. godini više ne može jesti šta god da želi bez ikakve tjelovježbe: "U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti što hoću i kad hoću ili da ne vježbam ništa. Prije 15 godina mogla sam reći da mi je to samo genetika, ali sada su se stvari promijenile".

"Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vježbanja, primijetim razliku", ispričala je Nataša.

Ranije je na svom Instagram profilu otkrila koje namirnice joj je nutricionistica preporučila za konzumiranje.

Dozvoljeno joj je da jede: sve vrste mesa (osim pretjerano masne svinjetine), mliječne proizvode sa što manje ugljikohidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, špinat), jaja na sve načine i orašaste plodove. Konzumiranje vode također je jako bitno (2,5 litre dnevno).

Nataši je, prema ovom planu ishrane, zabranjeno konzumirati pecivo, krompir, soju, grah, buraniju, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove.