Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko vam je platila za reklamu ?
kaže poznata,kome ?Mada me i nije briga za ovakve ,nervira me činjenica da danas si poznat ako sam sebi slikaš dupe i kažeš woooow vid' mi guzice a obraza nigdje
joj,kakav je fazon slikati shupcinu🤔budalo budalasta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Off topic al' ne mogu da odolim. Sve stvar ukusa (i mozga, dodala bih), ali ja se ne bih transformisala sva u *gujicu* pa taman kad bi mi platili svaki dan za trening. Jbt, guzice ko u slonova, usta ko u patki, sise ko u simentalki.! Pa dokle vise??! A sve za muske poglede i paznju, pobogu si!
Neke žene prosto ne mogu imati ovaku guzu pa i kad bi se satirale od vježbi. Sise isto tako. Džaba ti vježbat kad nisi takve hormonalne usklađenosti. Muškarcima je džaba vješat teg o kitu ako nisu predodređeni da budu kurati. Dec it.
ova guzovima orahe cepa
Zbog čega je potrebno ovo uraditi? Koji mišići se sa tim povećaju. Tanke žene bi isto kroz tanki prostor lakše prošli ako se on napravi dovoljno tanak za njih.
Ženstvena si ko Marija Šerifović
Ovo je guz, da mozes pivo staviti dok radis…
Ja vidi guzova..fuj!
Uspio kao od šale a nikad se nisam bavio fitnesom ili nekom sličnom razbibrigom.
promocija guzova...
Smeta nam ku***
Nek proba koja nema sise ovo uraditi. Imace isti problem kao i muskarci.
10 god od recimo 15-25 plus dg god ili dvije..Transformacija od cure do žene.
slozio bi ja nju ko metar drva,,,,,,
Zabio bi se u nju ko japanac u perl harbor..bez bismile
Inshallah...
Draga Isidora...Srce ce nekog strefit !
Isidora, nemam rijeci 🍑
Zaebala si i kim kardasian, samo to
Zamisli za kakve poze je ova spremna...
Ti bi vec u prvoj bio gotov...