Ogromna promjena
200

Mostarska trenerica pokazala kako je izgledala prije 10 godina: Iza mene je puno suza i znoja

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Isidora Čarapina, jedna od najpoznatijih i najuspješnijih mostarskih fitness trenerica i influencerica, pokazala je koliko je vježbom i disciplinom transformirala svoje tijelo u 10 godina.

Isidora danas ima 25 godina i uspješnu karijeru kao fitness trenerica, motivatorica, model i influencerica te ima tijelo na kojem joj mnogi zavide.

No, put do toga nije bio nimalo lak, pa je Isidora pratiteljima pokazala kako je izgledala prije 10 godina.

"Za koliko vremena ću dobiti na kilaži? Za koliko mogu smršati ? Svi bi mi htjeli promjene odmah ili za mjesec dana. Očekujemo rezultate prebrzo i onda se razočaramo i odustajemo. To je zapravo najveći problem. Najlakše je pronaći izgovor: 'Nemam vremena, takva mi genetika, nemam novca, lako je njoj'. Nikome nije lako, svatko od nas ima svoje probleme, svatko od nas ima svoje obaveze. Razlika je samo u tome koliko jako želiš", započela je Isidora svoju objavu.

"10 godina treninga je iza mene, mnogooo rada, truda, znoja, suza... Ali sve to je napravilo od mene osobu kakva sam danas i psihički i fizički. Ja ovdje nisam pitala: 'A za koliko vremena ću postići rezultat?' Radila sam sve što je potrebno da bih ga postigla, zato sam danas sretna, ispunjena i zadovoljna s onim što vidim u ogledalu. Sve to možeš i ti, samo kontinuirano radi na sebi. Jedno tijelo imaš i pruži mu najbolje što možeš", poručila je Isidora.

"Woow ženo svaka čast. To se zove RAD. I NE DOLAZI PREKO NOĆI KAKO BI MNOGI HTJELI", "Pored svega navedenog, dodao bih da izgledaš mnogo privlačnije sada", "Bravo, svaka ti čast. Ogroman psihički i fizički napredak", nizali su se komentari.

"Ja je poznajem i kada je izgledala kao na slici broj jedan. Impresivno je što sve možeš postići uz goreću želju", zaključio je njezin sadašnji dečko, također trener, Slaven Vico.