Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo i mi
ofucane spermulje besposlene po cijele dane dudlaju kitu i piju kafe trose tudji novac i onda jos glume neke kite
Ja šta je kepič u ovom mostaru!!!!!!!! 😱😍
jesu li hrvati nase pustili na fitnes bez pasosa
Meni se povraca od rijeci "fitness", a da ne pricam o "fitnes ekspertima" kao sto su "fitness trenerica", "fitness instruktorica" ili "fitness organizatorica" ovakvih javnih izdrkavanja. Fitness, Welness, Mindfulness, Thai Chi, tegovi, Omega-3, Yoga, Gym, vitamini, misicave zene, personalni treneri, nabildani majmuni. Prijatnije je pricati sa Jehovinim svjedocima nego sa ovim fitness sektasima.
bravo za ovo,ali ako treba izaci na neke proteste,da se ukaze na probleme i boriti se za bolje sutra onda nigdje nikoga na mapi
Harry Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Harry Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee