Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko misli da je moguce izgraditi ovakvu misicnu masu i skinuti ovoliko masti za godinu dana sa zdravom ishranom i treningom, taj je budala. Sve i da ima najbolju genetiku na svijetu to je apsolutno nemoguce po zakonima prirode.
@sema…i manje od godinu ako se vas posvetis i ako bas zelis. Znaci nista pita, nista cevapi, nista baklava za Bajram itd, promjenis nacin ishrane, nacin spavanja, trening - jednostavno promjenis nacin zivota i razmisljanja, mindset i imas tijelo ko ovaj ciko.
Ovo nije realna slika,svako ko trenira zna da se treningom i solidnom ishranom mogu vidjeti fini rezultati za mjesec-dva pogotovo vizuelno ali ovako kao ovaj na slici izgledati treba godine i godine vrhunskog treninga i prije svega prehrane.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
fazon ovih ljudi je sto su prije bili nabildani i onda im misici imaju vec taj "muscle memory" i njima je znatno ali znatno lakse vratiti se nabildanom stanju nakon sto se zapuste/udebljaju.
Samo jaka disciplina,hrana i kretanje,za 3 mjeseca vidis promjenu,za 6 zacudis se,ali nije lako
ispod dobrog brda dobar klip raste. hebbes majstora u kojeg kisne alat...
Napuho stomak levat
On je vec bio isklesan, udebljao se, slikao se kao debeo, a ispod misici formirani. Prestao da zdere, uz vjezbu naravno, i zato se brzo vratio. Ali kada kreces od nule, da nikad niej vjezbao nikad ovo ne bi postigao ovako brzo. Stara foluska ! "Vidi sliku desno, vidi sliku lijevo", provaljeno davno.
Bravo za komentar!
E po ovome što ovaj napriča treba ti dvjesta maraka za doručak, što znači ja do akšama kokuz
Ima nade za mene, al' sam lijen u pm.
TESTESTERON + DIANABOL= transformacija zagarantirana ko sa slike
Da on nije bio prvo napucan pa se malo opustio..
Ovdje proteini ne pomažu, samo GUTEINI.
Kraljevske su ZADNJE SLIKE ĐE BEZ SELFIJA NE MERE ČOEK 😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣
fala bogu pa je jednom i za muškarce. dosta maltretiranja žena s s raznoraznim uzusima kako bi trebale izgledati.
Ja garantujem da ce ga svaki fizikaner na gradjevini razvaliti, mada se kompjuterom moze svasta .
Nema sanse, kile mozes izgubiti ,ali misici se grade nekoliko godina.
lako je njemu haman isklesanom samo se doklesati...joj kad bi mu sa ja skino, reko bi,..buraz nema nista ispod sedam godina...
Eno Emir Talirevic i onaj Danin Alimanovic, ka'e samo da sirutku pije nista 💉 😂😂😂